Нов мениджър „Информационна сигурност“ в Мнемоника

Мартин Димов

Мартин Димов е новият мениджър „Информационна сигурност“ Мнемоника. Той има повече от 14 години опит в областта на информационните технологии, 10 от които е работил по прилагането на решения за технологична защита на бизнеса.

Участвал е в редица ИТ проекти за анализ и оценка на сигурността на информационните системи. Проектите са реализирани за банкови институции в България, фирми от сектора на услугите, производствени предприятия и др.

Присъединява се към Мнемоника преди 4 години. Преди това е работил в HP Enterprise като Network Solution Designer. Завършил е специалност „Телекомуникации“ с професионална квалификация „Инженер по комуникации“ в Технически университет – София. Има редица сертификати от водещи технологични компании, сред които CISCO, McAfee, F5 Networks, F-Secure, Forcepoint и др.

„Мартин изгради опит във внедряването на комплексни решения за ИТ сигурност според индивидуалните нужди на клиента. Той има принос и към прилагането на решения за мрежова сигурност и реализацията на мащабен проект за киберсигурност. С Мартин като мениджър „Информационна сигурност“ Мнемоника ще продължи да бъде доверен партньор, доставящ надеждни решения”, коментира изпълнителният директор на Мнемоника Вихрен Славчев.

Ето част от медийното отразяване на информацията: