ЗАЩИТЕТЕ ДИСТАНЦИОННАТА РАБОТА

 • Без значение дали VPN връзката не е предвидена за настоящия трафик, дали нови облачни услуги влизат в употреба, или трябва да защитите нови устройства.
 • Предлагаме 3-месечни платени абонаменти за Endpoint Protection, Unified Cloud Edge и CASB, за да Ви помогнем да отговорите на предизвикателствата по сигурността, работейки отдалечено.
 • Можете да управлявате незащитените устройства с McAfee Endpoint Protection.
 • Защитете директния достъп до интернет, без VPN, с помощта на MVISION Unified Cloud Edge и Web Gateway Cloud Service.
 • Данните в устройствата и в облачните услуги могат да са защитени с McAfee Data Loss Protection (DLP) и McAfee Cloud Access Security Broker (CASB).

BLACKBERRY DESKTOP

BlackBerry

BlackBerry Desktop позволява на организациите да осигурят на съвременната си работна сила всички корпоративни приложения, данни и инструменти, от които се нуждаят, за да бъдат продуктивни на всяко устройство. Всичко това може да се случи върху сигурна платформа, която е защитена от еволюиращите киберзаплахи. Трафикът се рутира сигурно, данните се криптират и всичко е лесно за конфигурация без необходимост от предварителна VPN свързаност.

Можете да трансформирате всеки домашен лаптоп и той да се използва за служебни цели – не е необходимо да се инвестира в нов хардуер.

За организации, търсещи краткосрочни решения, BlackBerry може да помогне с безплатен 60-дневен лиценз за BlackBerry Desktop, който предоставя на потребителите сигурен отдалечен достъп от следващо поколение без необходимост от VPN или VDI.

РАБОТА В ЕКИП В MICROSOFT 365

Microsoft Teams
 • Чат, събрания, разговори, сътрудничество.
 • Обаждане от всяко място – използвайте обаждания на Teams, за да премахнете стреса по време на конферентните разговори.
 • Съвместна работа, но отдалечено – в Teams можете да отваряте споделяте и редактирате документи на Word, PowerPoint и файлове на Excel в реално време.
 • Срещайте се с всеки от всякъде – организирайте събрания (индивидуални, на екипи, събития на живо за до 10 000 души).
 • Провеждайте онлайн регулярните си събрания по-ефективно, като споделяте контекст и съдържание и ефективно си помагате със средства на изкуствен интелект.
 • Получавате високо качество на аудио, видео и споделяне на избрани от Вас екрани и високо ниво на защита.

ЗАЩИТА ЗА ЗДРАВНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Bitdefender

BITDEFENDER предлага висококачествена безплатна корпоративна защита на всички здравни организации за 6+6 месеца.

BITDEFENDER е производител на Anti-Virus, Internet Security, Endpoint Security и Email Security решения за киберсигурност.

Всички здравни организации, които предлагат медицински услуги: клиники, индивидуални кабинети, дентални клиники, медицински центрове, големи болници имат възможност да се регистрират на www.bitdefender.com/freehealthcaresecurity до края на юни и да отправят запитване за БЕЗПЛАТНИ решения на BITDEFENDER за до 12 месеца от датата на заявката.

Големите организации ще имат възможност да използват и услуги КАТО БЕЗПЛАТНА ЗАЩИТА И АНАЛИЗ НА ТРАФИКА ПО ТЯХНАТА МРЕЖА.

ЗАЩИТА ОТ KASPERSKY

Kaspersky

За да помогне на медицинските организации да се справят с безпрецедентния натиск и да помогне за намаляване на рисковете за киберсигурността, които могат да възникнат през този период, Kaspersky предостави безплатен достъп до своите бизнес решения за период от шест месеца.

Kaspersky разполага с продукти за защита на крайния потребител и облачната инфраструктура: Kaspersky Endpoint Security for Business Advanced и Kaspersky Hybrid Cloud Security, SaaS endpoint protection – Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus.

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 предоставя защита за Microsoft Office 365.

УСЛУГИ ЗА ДИГИТАЛНО ЗДРАВЕ И МЕРКИ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖИМ СЛЕД КРИЗАТА

Mnemonica

В условията на пандемия, Мнемоника предлага на преференциални цени услугите:

 • Консултации за кибер сигурност
 • Security Operation Center
 • Тест за нивото на сигурност (penetration test)
 • Сканирания за уязвимост
 • Разследване на инцидент

Mnemonica е на разположение да окаже подкрепа при имплементирането на всяко от предложените решения, свържете се с нас.

Телефон: 02 964 16 41
Факс: 02 964 16 40
Мобилен: +359 8 82907652
Имейл: office@mnemonica.bg